Menu Sluiten

Aircosystemen In De Horeca

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over aircosystemen in de horeca kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Aircosystemen In De Horeca

Daikin | Verwarming | Installateurs Airco | Warmtepompen | Ventileren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aircosystemen in de horeca

toggle menu home oplossingen airconditioning verwarming warmtepompen ventilatie luchtbehandeling sanitair badkamers horeca server koeling acties referenties contact mijn logboek vraag hier uw gratis offerte vraag hier uw afspraak oplossingen airconditioning u zoekt een professionele en betrouwbare airco installateur dan bent u bij clima van aeken aan het juiste adres aircosystemen in de horeca is gewoon uw perfecte keuze Bent u voor uw airco op zoek naar een professioneel en onpartijdig advies een kwalitatieve oplossing binnen uw budget een vakkundige plaatsing volgens de regels van de kunst een installateur die wel flexibel betrouwbaar en snel bereikbaar is bij clima van aeken kan u airconditioning laten plaatsen voor zowat elke toepassing en dat zowel voor nieuwbouw als renovatiep.

werken bij bumaco onze jobs bij je thuis airco warmtepompen ventilatie retail office amp horeca professionele koeling hvac verhuur koeling menu nl fr klantlogin menu nl fr klantlogin ventilatie ventilatiesystemen c en d met warmterecuperatie bij je thuis in combinatie met onze totaalservice voor aircosystemen en warmtepompen bieden wij ook de optie aan voor het ontwerp en de plaatsing van ventilatiesystemen. Op die manier word je volledig ontzorgd. Wij specialiseren ons in energiezuinige ventilatiesystemen van het type c en d. Bij een ventilatietype d met warmterecuperatie voeren we niet alleen verse buitenlucht aan. Tijdens het afvoeren van de vuile binnenlucht wordt er maximaal warmte uitgewisse.

Vragen over Aircosystemen in de horeca

home airco warmtepompen vloerverwarming contact more use tab to navigate through the menu items. Plaatsing van airco met roosters voor klimaatbeheersing in vrasene offerte aanvragen airco voor een optimaalwoonklimaat tegenwoordig is het bijna niet meer in te denken dat u een woning heeft waar geen airco is geiumlnstalleerd. Zeker met de warme zomermaanden waar een hittegolf niet meer zo uitzonderlijk is of de koude wintermaanden. Aircosystemen voeren immers niet alleen maar koude lucht binnen maar kunnen uw woning ook verwarmen bent u geïnteresseerd in de prijs van aircosystemen in de horeca Ze zijn immers ontworpen om het leefklimaat in uw woning zo optimaal mogelijk te houden door te zorgen voor een aangename temperatuur in uw kamers. Als aircoinstallateur is jp service in vrasene de geschikte partner voor het plaatsen van duurzame comfortoplossingen. Zo helpen ze zoeken naar geschikte aircosystemen voor zowel woningen als kantoren winkels en horeca. Dat alles om het comfort van uw gezin of de prestaties van uw team te verhogen. Meer info airco voorzien van roos.