Menu Sluiten

Multisplitsystemen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over multisplitsystemen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Multisplitsystemen

Daikin | Verwarming | Installateurs Airco | Airco | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Multisplitsystemen

home contact over ons airco warmtepompen koeltechnieken overzicht dendermondsesteenweg laarnekalken menu luchtlucht koel en warmtepompsytemen terug hoog aan de wand model energiezuinige en budgetvriendelijke oplossingbeschikbaar in verschillende modellen. Te plaatsenaan dewand onder plafond. Plafondmodel dit toestel is de ideale oplossing voor grotere ruimtes waar geen inbouwtoestellen mogelijk zijn door te kleine inbouwhoogte boven hetplafond. Deze toestellen zorgen voor een optimale luchtverdeling in de volledige ruimte. Vloermodel deze toestellen worden vaak gebruikt in leefruimtes of slaapkamers met beperkte plaatsingshoogte enideaalvoor verwarmingstoepassingen multisplitsystemen is gewoon uw perfecte keuze Inbouwcassette ideale oplossing .

laconte laconte koeltechniek airco volg ons op service is onze kracht over laconte realisaties nieuws jobs contact sanitair verwarming koeltechniek dakwerken groene energie laconte over laconte bb realisaties nieuws jobs opleidingen contact sanitair verwarming koeltechniek dakwerken groene energie airco airconditioningsystemen zijn vooral bekend om ruimtes lekker fris te houden in de zomer. Maar wist u dat in combinatie met een warmtepomp het ook mogelijk is om een ruimte te verwarmen er is zelfs een mogelijkheid om het systeem te combineren met een ventilatiesysteem. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Overweegt u de installatie van airco we luisteren naar uw wensen en gaan samen op zoek naar uw systeem want bij ons is de klant koning. Inbouwelementen opbouwelementen ingebouwde systemen … Ons aanbod van airconditioningmodellen is uitgebreid Wat betekent multisplitsystemen Het juiste systeem kiezen is dan ook niet eenvoudig. Daarom staan we u graag bij met advies. We bekijken de situatie ter plaatse wat zijn de mogelijkheden en welke afstanden moeten er worden afgelegd. Onze aanbevelingen doen we.

Vragen over Multisplitsystemen

toggle navigation home verwarmen koelen sanitair badkamers ventilatie zonneinstallaties elektriciteit contact nooit meer te koud of te warm met oog voor comfort warmtepomp warmtepompboilerairconditioningconventioneel verwarmenradiatoren convectorenvloerverwarming warmtepomp warmtepompboileres solar is rescert gecertifieerd verdeler en installateur van warmtepompsystemen. Samen met u wordt een oplossing op maat uitgewerkt met een optimaal rendement. Een warmtepomp warmtepompboiler maakt gebruik van de gratis warmte die in de natuur aanwezig is. Het uitgebreide gamma warmtepompen maakt dat zowel voor nieuwbouw als renovatie een geschikte warmtepomp kan aangeboden worden. Waarom een warmtepomp zeer rendabel energiezuinig en milieuvriendelijk gebruiksvriendelijk subsidies en premies mogelijk minimaal onderhoud warmtepomp in vergelijking met andere types warmtepompen is er voor de lucht water warmtepomp veruit de laagste investering benodigd. Lucht als warmtebron is overal aanwezig en ka.