Menu Sluiten

Combinatie Binnentoestel Buitentoestel

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over combinatie binnentoestel buitentoestel kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Combinatie Binnentoestel Buitentoestel

Warmtepompen | Ventileren | Daikin | Verwarming | Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Combinatie binnentoestel buitentoestel

home contact over ons airco warmtepompen koeltechnieken overzicht dendermondsesteenweg laarnekalken menu luchtlucht koel en warmtepompsytemen terug hoog aan de wand model energiezuinige en budgetvriendelijke oplossingbeschikbaar in verschillende modellen. Te plaatsenaan dewand onder plafond. Plafondmodel dit toestel is de ideale oplossing voor grotere ruimtes waar geen inbouwtoestellen mogelijk zijn door te kleine inbouwhoogte boven hetplafond combinatie binnentoestel buitentoestel met korting Deze toestellen zorgen voor een optimale luchtverdeling in de volledige ruimte. Vloermodel deze toestellen worden vaak gebruikt in leefruimtes of slaapkamers met beperkte plaatsingshoogte enideaalvoor verwarmingstoepassingen. Inbouwcassette ideale oplossing voor grote ruimtes zoals winkels burelen met een optimale luchtverdeling waarbij het toestel mooi in.

home diensten airco warmtepompen ventilatie onderhoud en beheer koelcellen luchtgordijn zonnepanelen contacteer airline referenties premies van de overheid over ons m. Infoairlineairco.be t. t. premies over ons faq vacatures referenties airco werking kosten verbruik soorten prairco misverstanden warmtepompen werking kosten soorten voor bedrijven ventilatie waarom ventilatie werking soorten bijkomende diensten onderhoud en beheer koelcellen luchtgordijn zonnepanelen contact opnemen laat airco plaatsen voor een perfect binnenklimaat airco is er niet alleen voor in de zomer. Met airconditioning van airline geniet u het hele jaar door van een aangenaam klimaat gezonde lucht en een aangepaste temperatuur De verkoopwaarde van combinatie binnentoestel buitentoestel Ontdek de talloze voordelen hieronder en vraag vrijblijvend een offerte a.

Berichtgeving over Combinatie binnentoestel buitentoestel

skip to main content previous next toggle navigation vervanging toestel gas mazout luchtverwarming nieuwbouw warmtepomp hybride toestellen en onderdelen klimathome contact home airco met panasonic airco met panasonic splittoestel ideaal te combineren met ons luchtverwarmingssysteem bij een splittoestel wordt gebruik gemaakt van aparte toestellen met elkaar verbonden dmv. Een dubbele koelleiding en bedrading. Binnentoestel verdampen afvoer condensaat boven op de stookketel juist bovende vloer tegen het plafond in het plafond verwerkt met roosters buitentoestel condensor koelvermogen tot kw op het dak tegen een muur in de tuin een hybride warmtepomp is een combinatie van een warmtep.